KUZHINE

DIZAJN I LIDHUR ME CILESINE

Villa Panorama

Lugano Switzerland

BRENDA KUZHINES

Detaje të çmuara dhe të sofistikuara, zgjidhje të integruara me funksionalitet të përsosur, një shprehje e kulturës së dizajnit të një koncepti bashkëkohor të jetesës.

Element design

Nuk do të thotë që të gjithë elementët e dizajnit të brendshëm duhet të jenë të njëjta, por duhet të punojnë së bashku dhe të plotësojnë njëra-tjetrën për të forcuar përbërjen e tërë ambjentit.

Teen Bedroom Ideas

Ka pak vende ku një adoleshent mund të shprehë veten lirshëm. Dhoma e gjumit është zgjedhja më e mirë.

KATALLOGU I DYERVE 2012

DIZAJN I LIDHUR ME CILESINE